Amhali’s Allround Coverband

Amhali’s Amazing Allround Coverband is de begeleidingsband van Najib Amhali. Dit trio is een van de meest veelzijdige bands van dit moment. Toen Najib Amhali medio 2010 aan de drummer Dennis (bekend van o.a. The Playmates) vroeg een band samen te stellen voor de geplande theatertoer, wist deze feilloos de juiste keuze te maken. Hij vroeg gitaarvirtuoos en zanger Serge (o.a. The Playmates en Mooie Meneren) waarmee hij eerder met succes de band „Dir-Rect“ had gelanceerd, en de talentvolle toetsenist/zanger Alexander (bekend van o.a.Crazy Piano’s). Het drietal bleek van meet af aan een zinderende muzikale chemie met elkaar te hebben en besloot dan ook meteen zich ook naast het theaterwerk met Amhali als autonome band te profileren.

Stoelend op een enorme dosis podium-ervaring, weet dit trio ieder optreden op maat te verzorgen. Of dat nu een feestavond betreft waarbij het dak eraf gespeeld moet worden of dat het projectmatig maatwerk betreft, zoals bijvoorbeeld theater, film, tv, of het begeleiden van artiesten, dit trio is in alle gevallen een schot in de roos! Kortom, een flexibele groep topmusici die úw wensen te allen tijde als hoogste prioriteit heeft. Professioneel maar met passie, technisch begaafd maar spelend vanuit het hart, eigenzinnig maar volledig tot uw dienst: dát is Najib’s begeleidingsband!

Queen, Sting, Black Eyed Peas, Robbie Williams, ZZ Top, Aerosmith, Bob Jovi, Stevie Wonder, Beatles, the Rolling Stones, Nirvana, Prince, Eros Ramazzotti, Ramses Shaffy, Hazes.
Prijzen zijn inclusief geluid (tot +/- 200 man) muziek in pauzes en reiskosten binnen de randstad. De band speelt doorgaans 3 a 4 sets van 40 min. (flexibel in te delen). Ze zijn natuurlijk ook te boeken samen met multi-talent Najib Amhali! (beschikbaarheid + kosten op aanvraag). Neem contact met Bands.nl 071-3010401 op voor meer informatie en de mogelijkheden.
Prijs voor particulier evenement:1550
Prijs voor bedrijf:1850 ex. BTW