Big Black and Beautiful

Deze drie sisters of soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

Big Black & Beautiful is naast hun tape-act ook live te boeken (als miniconcert, of als gastsolistes) met diverse bands zoals onder andere The Boston Tea Party en de veelzijdige band van Stephan Geusebroek. Deze diva’s maken van ieder optreden een zinderend feest der herkenning! Bovendien overgoten met Soul en Glitter and Glamour. Ook in de theaters hebben de dames van Big Black & Beautiful steeds veel succes. Bent u op zoek naar een internationale sound? Zoek niet verder!

Met hun nieuwe show Get up and dance doen Rocq-E Harrel, Lucretia van der Vloot en Michelle David komend seizoen diverse theaters aan.

Ballads
De soulsisters pakken uit met een aantal ingetogen ballads, maar merendeels vertolken ze diverse nummers die de pan uit swingen, onder het motto shake what your mama gave you. En de dames voegen ook daadwerkelijk daad bij het woord.

Passie en power
Met veel passie en power worden de meest populaire, soulvolle en opzwepende songs van de afgelopen jaren voor het voetlicht gebracht. Met de ondersteuning van een vijfkoppige band nemen Big, Black & Beautiful je mee op een muzikale reis met hits van onder meer Stevie Wonder, Tavares, Gloria Estefan, Prince, de Bee Gees en de Supremes. Het publiek wordt hierin zodanig meegesleurd dat het vrijwel onmogelijk is om roerloos op je stoel te blijven zitten.

Sister sledge, Destiny's child
Prijs voor particulier evenement:
Prijs voor bedrijf: ex. BTW