Hot Club de Frank

De Hot Club de Frank, dat is Swing, Gipsy Jazz, Klezmer en nog veel meer. Van stevige ritmes tot heerlijk relaxed. De band is regelmatig op radio en TV en is live te zien op allerlei podia in binnen- en buitenland, van jazzpodia tot wereldmuziekfestivals, van theaters tot kamermuziekzalen.
Zo speelde de band inmiddels drie keer op het North Sea Jazz Festival. De Hot Club de Frank verzorgt ook graag de muzikale bijdrage aan uw feest, receptie of diner, als achtergrond of klein concert. De band heeft al een aantal Cd’s op haar naam staan. Ze onderscheidt zich door naast het standaard Gipsy jazz repertoire ook Franse chansons en Klezmer muziek te vertolken. Ook kan dit veelzijdige combo de Jaren 30- doen herleven met muziek van Benny Goodman, Duke Ellington en Louis Armstrong. Filmmuziek staat ook op het repertoire.
Perfect voor feesten met bijvoorbeeld een Frans thema. Maar ook uitstekend voor op de achtergrond of een huiskamerconcert.
Met Hot Club de Frank heeft u een super gezellig, swingend en sfeervol ensemble in huis.
n.b. De band speelt standaard in een kwartet bezetting maar kan ook als trio of kwintet geboekt worden voor precieze prijsopgave bel Band.nl of stuur een email.
Django Reinhardt, Stephane Grappelli, Rosenberg trio
Jazz Standards, Franse Chansons, eigen liedjes etc.
Prijs voor particulier evenement:750 (trio bezetting - voor andere bezettingen bel 071-3010401)
Prijs voor bedrijf:1100 (uitkoop ex. btw voor Trio bezetting - voor andere bezettingen bel 071-3010401) ex. BTW