Pasadena Dream Band

Deze swingende formatie bekend van de hit Zandvoort is een van de beste en meest populaire coverbands van Nederland. Zij staan aan de basis van het begrip Dance Classics en hun repertoire is met de bekende dans covers een feest van herkenning. Met 2, 3 of 4 vocalisten, drie blazers, ritme sectie en gastoptredens van de bekende artiesten als: Justine, rapper Stewlocks, Ebonique zangeres Mieke de Jong staan zij garant voor een onvergetelijk super swingend feest.
voor precieze prijsopgave bel Band.nl 071-3010401

De basis bezetting is dus: zanger, zangeres, gitaar, piano, bas, drums, percussie en 3 blazers – maar de band kan ook in een 6 of 7 mans bezetting optreden.

De PDB introduceerde al in 1980 de zogenaamde funk, soul en disco (dance classics) in Nederland. Ook op pop gebied was de band baanbrekend en bracht als een van de eerste bands pop in het nederlands. Met de hit “Zandvoort” in 1987 kwam de definitieve doorbraak. Sindsdien is de Pasadena Dream Band niet meer uit de vaderlandse muziekwereld weg te denken. Veel van de musci speelden in de negentiger jaren bij bekende artiesten als Karin Bloemen, Marco Borsato, Trijntje Oosterhout, Gino Vanelli, Hans & Candy Dulfer e.a.

Prijs voor particulier evenement:4500 (aangepaste bezetting offerte op aanvraag)
Prijs voor bedrijf:5500 (aangepaste bezetting offerte op aanvraag) ex. BTW