Pasadena Soul Society

Pasadena Soul Society is een 6-man sterke coverband waar muzikale gedrevenheid en enthousiasme voorop staan. Kenmerkend voor deze band is de teamspirit: ‘om van elk feest een spetterend gebeuren te maken’.

De band heeft veel ervaring ze hebben op de meest uiteenlopende evenementen gespeeld in binnen- en buitenland. Bedrijfsfeesten, particuliere feesten, festivals, het maakt ons niet uit als we er maar een feest van mogen maken en doen waar we goed in zijn.
De formatie bestaat uit; een zanger en zangeres + 4-mans ritmesectie (piano, bas, drums, gitaar). De Soul Society kan desgewenst in een kleine bezetting easy beginnen en later op de avond in de volledige bezetting swingend eindigen. Met name bij diner-dansans werkt dit goed. Overigens is de band ook uit te breiden met blazers waarmee naast James Brown, een Diana Ross medley en ook een uitgebreid Motown repertoire mogelijk is. Alleen een saxofonist in natuurlijk ook mogelijk.

Met een fris hedendaags repertoire variërend van Dance, R&B, Funk, Soul, pakkende ballads maar ook hier en daar een oude klassieker in een nieuw modern jasje, maken we van uw feest een echt event.
De band kan in combinatie met een (inprik) DJ geboekt worden waardoor de energie ook in de pauzes gehandhaafd blijft. Muziek in pauzes is zo wie zo geregeld, met een DJ is de intensiteit alleen hoger. Verzoeknummers; openings dans etc. in overleg. Een nummer speciaal instuderen kan eventueel ook, moet wel in repertoire van band passen. Ook in overleg dus.

De Pasadena Soul Society is perfect voor iedere bruiloft, huwelijkspartij, festival of bedrijfsfeest. Met een breed allround pop repertoire maken ze van iedere partij een super party. Bel voor info 071-3010401 of mail info@band.nl

De beste coverbands voor (bedrijfs)feest en bruiloft vind je op band.nl -

Michael Jackson, Earth Wind & Fire, John Legend, Amy Winehouse en Maroon 5
Pasadena Soul Society greep uit repertoire
Happy – Pharell WiIlliams
Billie jean - Michael Jackson
Let's go to the Park - John Legend
Treasure - Bruno Mars
Ain’t no stoppin us now – McFadden & Whitehead
Get down on it - Kool & the Gang
Ladies night - Kool & the Gang
Blurred Lines - Robin Thicke
Nights on broadway – Bee Gee’s
Multiply - Jamie Lidell
Get lucky - Daft Punk
Car wash - Rose Royce -
That’s the way i like it - Kool & the Gang
Get down tonight – KC & Sunshine band
Valerie - Amy Whinehouse
Good times - Chic
Runaway - Jamiroquai
Moves like jagger - Maroon 5
Natural woman - Aretha Franklin
Liar Liar - Cris Cab
Locked out of heaven - Bruno Mars
Sexmachine - James Brown
Superstition (Frank MC COMB)
September - Earth Wind & Fire
Boogie wonderland – E.W & F.
Some kind of wonderful – Grand Funk Railroad
Kiss - Prince
All of Me - John Legend
Shake your body – Jackson 5
Disco inferno – the Trammps
I gotta feeling – Black eyed Peas
DJ got us fallin in love - Usher
Tell me all about it,- Joss Stone

Prijzen zijn incl. reiskosten binnen de randstad. Band speelt 3 a 4 sets van 40 min. (flexibel in te delen) doorgaans tussen 20.00 en 01.00 uur (met een aansluitende opbouwtijd, vooraf, van +/- 1 uur)
Prijs voor particulier evenement:2450
Prijs voor bedrijf:2950 ex. BTW