DJ huren bij band.nl

DJ’s huren of boeken bij Band.nl

Tegenwoordig zijn DJ’s nog populairder dan live bands. Het voordeel van een DJ is dat je iedere gewenste muziekstijl kunt uitzoeken en dat de uitvoering altijd optimaal is. De meest voorkomende muziek is funk, soul en disco, Lounge, Deephouse, House, Hard Core, Hard Style, Dance Classics, Drum and Bass, Minimal, Techno, IDM en in mindere mate Vinyl

Bij www.band.nl hebben wij DJ’s in alle stijlen. Voor particuliere feesten een bedrijfsevents zoekt u meestal een allround DJ die vertrouwd is met alle genres, maar een gespecialiseerde DJ in een stijl is natuurlijk ook mogelijk.

DJ op een huwelijk

Op huwelijken worden voornamelijk dance Dj’s gevraagd die de sfeer van de avond aanvoelen van rustig in het begin tot swingend gedurende de avond. Belangrijk is dat de goede apparatuur wordt meegenomen, goed geluid en licht, een mooie DJ Booth en de juiste mixers en draaitafels. Dit wordt uiteraard geregeld door www.band.nl en maakt uw feest compleet.

DJ op uw bedrijfsfeest

Als u een DJ huurt op uw bedrijfsfeest zorgen wij voor de juiste DJ’s bij aankomst van de gasten met bijvoorbeeld lounge en deephouse. De DJ zorgt ook voor de (draadloze) microfoon die u kunt gebruiken voor het verwelkomen van uw gasten en speeches gedurende de avond. Daarnaast kan de DJ kan ook op verzoek nummers draaien die door uw gasten vooraf of tijdens de avond zijn en worden aangevraagd. Bij www.band.nl kunnen wij op verzoek ook een avondvullend entertainment verzorgen waarbij de DJ desgewenst met live musici kan optreden.

DJ met Saxofoon, Conga’s, Viool, Rapper of Zanger

Bij www.band.nl zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van optredens van DJ’s met live musici. Zo kunt u een DJ huren met een saxofoon, conga’s, drums, viool, zanger en of rapper. Het is zelfs mogelijk om een DJ te boeken in afwisseling met een band, waarbij de muziek zonder tussenpauze doorloopt van live naar elektronische muziek of gecombineerd.

DJ’s in Clubs

In clubs draaien tegenwoordig veelal DJ’s. Deze Dj’s spelen uiteenlopende stijlen al naar gelang de club. De genres variëren van Lounge, Deephouse, House, Hard Core, Hard Style, Dance Classics, Drum and Bass, Minimal, Techno, IDM en in mindere mate Vinyl. Wij hebben in al deze stijlen DJ’s voor uw club en kunnen ook de maandelijkse programmering voor u uit handen nemen.

Techniek

Voor een perfect optreden heeft een DJ wel of niet in combinatie met live musici en of band een perfecte geluidsinstallatie (PA=Public Adress) en monitoring nodig precies toereikend voor het aantal gasten. Voor de ambiance is goed en stijlvol licht ook een belangrijk gegeven. De nieuwste raaitafels en mixers zijn ook van belang aangezien DJ’s dit meestal niet zelf verzorgen en in principe de muziek op USB stick meenemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van geluid, licht, techniek en het aanlichten van decor en zalen. Ook voor uitgebreide buiten festivals kunnen wij dit verzorgen.

Voor vragen en advies over een Dj huren, bent u bij ons op het juiste adres. Bel ons op +31 (0)71-3010401 of mail ons op info@band.nl, of nog beter kom langs voor een oriënterend gesprek met een kop koffie!