Een coverband inhuren

Waarom een Coverband boeken bij Band.nl?

Op de meeste feesten en events is het leuk om een coverband te boeken. Deze bands spelen namelijk de bekendste hits van de afgelopen decennia van bekende bands en artiesten. Een feest van herkenning waarop het publiek meteen los gaat.

Het is ook vaak te kostbaar om de originele artiesten en bands en Dj’s te boeken voor een bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of bedrijfsevent. Een cover band is dus de ideale oplossing om de meest populaire muziek live op uw feest te hebben.
Coverbands spelen vaak funk, soul en disco repertoire. Hierbij staan de hits uit de 70es, 80es, 90es t-m nu centraal. Er zijn ook coverbands die zich specialiseren in pop rock classics of Nederpop repertoire. Een coverband bestaan meestal uit piano, bas, drums, gitaar en een zanger en-of zangeressen. Blazers (of solo saxofonist) zijn vaak optioneel. Op www.band.nl hebben wij al 40 jaar ervaring en worden de bands voor u gescreend op kwaliteit, flexibiliteit, uitstraling en betrouwbaarheid. Ook geven wij u een uitgebreid overzicht van alle muziekstijlen die in Nederland door musici worden uitgevoerd. Een DJ behoort natuurlijk altijd tot de mogelijkheden om de gehele avond of in de pauzes van de band te spelen.

Een coverband huren was nog nooit zo gemakkelijk maar ook belangrijk is dat wij bij ziekte of overmacht van de band altijd zorgen voor gelijkwaardig vervanging. Want bij het huren van een band komt veel kijken. De juiste Coverband bij de juiste doelgroep en op het juiste feest en locatie. Ook goed geluid en licht en juiste podium maten is van belang om de coverband het beste tot zijn recht te brengen. Bij www.band.nl hebben we de ervaring en de motivatie om alles op maat voor U te organiseren en over de randvoorwaarden te adviseren . Wij zorgen ook voor duidelijke contracten en kunnen u adviseren bij verzekeringen die bij een feest of event horen.

Voor vragen en advies over Coverbands huren, bent u bij ons op het juiste adres. Bel ons op +31 (0)71-3010401 of mail ons op info@band.nl, of nog beter kom langs voor een oriënterend gesprek met een kop koffie!