logo

About Us

Family with love for Music

Band.nl is hét high-end platform waar muziekliefhebbers en cultuur elkaar ontmoeten. Het platform programmeert en organiseert niet alleen events en optredens, maar ook produceert hetcommercials, kleine korte films, filmmuziek en tunes op maat.

Band.nl is opgericht met het doel om de beste persoonlijke match te maken tussen artiest en evenement. Band.nl is een plek waarbij het gat tussen artiest en klant wordt geminimaliseerd. Met dank aan de jarenlange ervaring en voorkennis weten wij precies hoe wij een feest tot een daverend succes kunnen brengen.

BEHIND THE SCENES

Om hoge kwaliteit te waarborgen screenen wij onze artiesten persoonlijk. Daarbij houden wij regelmatig jamsessies met elkaar en zijn wij wekelijks te vinden in de studio’s samen met onze muzikanten.

Vanwege onze muzikale en internationale achtergrond kunnen wij een breed scala van zowel nationale als internationale artiesten aanbieden, hierbij is geen artiest te gek en zien wij overal mogelijkheden.

ORIGIN

Band.nl vond zijn oorsprong in Pasadena Productions, dat vanaf begin jaren tachtig muziek in Nederland op de kaart zette met bands als de Pasadena Dream Band, Brickhouse, Strapatz, King Cover en vele anderen. Charlotte en Jan Kiewiet de Jonge, dochter en zoon van de oprichters van Pasadena Productions startten in 2020 het platform www.band.nl voor de volgende generatie.

Als kinderen van een artiest en impresario weten deze twee alle ins en outs van de artiestenwereld. Naast de jonge Nederlandse musici, DJ’s en verdere (inter)nationale artiesten organiseerde zij ook al festivals en events met vele artiesten zoals Earth Wind & Fire, The Jacksons, Goodluck & many more…
Uit passie voor goede muziek organiseren wij evenementen op maat.

Ons doel: authentiek – energiek – professioneel

“Music can heal the wounds which medicine cannot touch.”

Debasish Mridha